Vacature Teamleider Logistiek

Werk je graag op een gezonde en groene werkplek waar je ook nog eens bijdraagt aan een mooiere en groenere wereld? Word jij graag uitgedaagd om logistieke processen te verbeteren? Weet je van aanpakken en hoe je je team meeneemt in verbeteringen en nog slimmer werken? Maak dan de volgende stap in je loopbaan en wordt Teamleider Logistiek bij een gerenommeerde kweker van tuinplanten voor het hogere segment!

Wat ga je doen als Teamleider Logistiek bij Kwekerij M. van den Oever?
Kwekerij M. van den Oever wil een volgende stap zetten in haar verdere groei en professionalisering. In de nieuwe functie van Teamleider Logistiek lever jij een belangrijke bijdrage om de logistieke processen te optimaliseren en te verbeteren. Je werkt mee en geeft leiding aan de dagelijkse logistieke operatie.

Als Teamleider Logistiek zorg je samen met je team voor een vlotte en efficiënte verwerking van orders in onze goed uitgeruste verzendhal. Bij jou is een optimale logistieke flow in goede handen. Dat varieert van ontvangst, verwerking en verpakking van tuinplanten tot het laden en verladen van vrachtwagens inclusief de administratieve afhandeling.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Een team aansturen van maximaal 3 collega’s aan, dat varieert, afhankelijk van het seizoen.
 • Voorraadbeheer en bestellen van materialen, van fust en verpakkingsmateriaal tot papier.
 • Op basis van planning en forecast anticipeer je en bereid je team voor op wat komt.

Naast je leidinggevende taken ben je ook proactief op zoek naar verbeteringen. Je signaleert knelpunten, doet voorstellen voor optimalisatie en neemt het voortouw bij het optimaliseren van onze logistieke processen.

Over Kwekerij M. van den Oever:
Kwekerij M. van den Oever is een gerenommeerd familiebedrijf, geleid door Wouter en Rens van den Oever. Ze zijn de tweede generatie actief in het bedrijf. De hoofdlocatie is in Breugel, daarnaast is er een kwekerij in Veghel. We zijn gespecialiseerd in de kweek van hoogwaardige tuinplanten in het hogere segment voor de business-to-business markt. Onze tuinplanten worden met zorg en toewijding gekweekt en vinden vanuit Breugel hun weg naar tuincentra, groothandel en cash-and-carry bedrijven, zowel binnen Nederland als naar diverse Europese landen. Als Brabants familiebedrijf heerst er een prettige, informele sfeer met oog voor elkaar en flexibiliteit wanneer nodig. Met een team van 20 collega’s streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en doorlopend een hoge kwaliteit te leveren. Bekijk de video voor een indruk van ons bedrijf: https://www.vdoever.nl/wp-content/uploads/2021/11/vdoever_website_v2.mp4

Wat bieden we jou als Teamleider Logistiek?
Je wordt onderdeel van een enthousiast, betrokken en ambitieus bedrijf. We staan voor kwaliteit en willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Er wordt naar je geluisterd en jijzelf en je ideeën en plannen worden met open armen ontvangen.

 • Een salaris van € 3.500 – € 4.250 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van je kennis en ervaring, bij een 38-urige werkweek.
 • Cao open teelt is van toepassing met, jaarurenmodel (uren sparen voor hoog- en laagseizoen), een goed pensioen, reis- en onkostenvergoedingen.
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen en onze processen te verbeteren.
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving.
 • Een informele en open werksfeer in een Brabants familiebedrijf waar met plezier en toewijding wordt gewerkt.

Wat breng jij als Teamleider Logistiek mee?
Als teamleider heb je een mensgerichte stijl van leidinggeven, waar nodig ben je duidelijk en daadkrachtig. Je houdt van vernieuwing en verbetering en neemt daarin graag een voortrekkersrol. Als persoon ben je resultaat- en oplossingsgericht, betrokken, teamgericht, stabiel en stressbestendig.

Verder neem je mee:  

 • Een Mbo-opleiding in logistiek of een gelijkwaardig werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke functie.
 • Kennis van logistieke processen en het aansturen van een klein team.
 • Ervaring met het werken met een vorkheftruck en Microsoft Office.
 • Je hebt gevoel voor techniek en inzet en gebruik van verpakkingsinstallaties.

Solliciteren?
Ben jij de Teamleider Logistiek die wij zoeken en wil jij bijdragen aan het verdere succes en groei van Kwekerij M. van den Oever? Klik op de sollicitatiebutton en stuur je motivatie en CV en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team! Je krijgt sowieso binnen 3 werkdagen een reactie.

Wil je meer weten neem gerust contact op Marcel van den Bogaart, mail naar marcel@vdoever.nl of bel/app naar 06-10193934.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.