Vacature: Allround medewerker M/V

Kwekerij M. van den Oever B.V. is een bloeiend familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de teelt van exclusieve tuinplanten in pot. Onze planten vinden hun weg naar tuincentra, cash en carry en traditionele handel in diverse Europese landen.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround medewerker M/V
Full- of Parttime

Heb jij groene vingers? Wil je graag gezond werken in de buitenlucht? Aarzel dan niet en kom eens op de koffie!

De werkzaamheden:

Je werkzaamheden zijn divers. Jaarrond zijn wij bezig met het klaarmaken van bestellingen. Samen met collega’s selecteer en etiketteer je de juiste planten uit de kwekerij. Daarna maak je de order klaar voor transport. Afhankelijk van het seizoen voer je op de kwekerij diverse werkzaamheden uit zoals oppotten, snoeien en onkruidbeheersing. Mocht je in het bezit zijn van het C-rijbewijs dan kan het rijden op onze vrachtwagen je baan nog afwisselender maken.

Wij zoeken:

Een enthousiaste medewerker met liefde voor groen. Iemand die de handen uit de mouwen wil steken en kan functioneren onder tijdsdruk. Een basiskennis van tuinplanten is een pre maar geen noodzaak.

Wij bieden:

Een leuke afwisselende baan in een groeiend en sociaal familiebedrijf. Samenwerken in een jong team van ongeveer 10 medewerkers. De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. Goede arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO Open teelten.

Interesse?:

Voor informatie en sollicitaties kun je je richten tot Rens van den Oever, Olen 5a, 5694 NP in Son en Breugel.  Tel./WhatsApp: 06-12999881, E-mail: boomkwekerij@vdoever.nl

Wil je meer weten over onze kwekerij kijk dan op www.vdoever.nl en www.robust-plants.com

Download hier de vacature als PDF