December 2016 we informed you via our newsletter on this website that we had started with the renovation of our expedition facility.

At present, the first phase of the renovation is as good as completed.

Thus, we have attained 3 new loading docks allowing us to load more efficiently and faster in the upcoming season. In addition, we now have an on-site office and a photography studio. We will use this photo studio to take high quality pictures of products in order to improve service and boost sales for our customers.

The façade of the warehouse has been re-bricked, insulated and built with wooden planks in the same style as our office, making the building much more harmonious with the surrounding environment.

The second phase of the renovation is planned in 2018. Among various other items, we will have work done on the side walls, rear, flooring and interior of the facility.