Kwekerij M. van den Oever BV neemt per 1 januari 2023 Kwekerij Venplant te Veghel over.

Wij zijn trots en verheugd te kunnen vertellen dat wij per 1 januari 2023 Kwekerij Venplant van Albert Verbruggen te Veghel over hebben genomen.

Wij zijn ervan overtuigd dat voor de continuïteit van ons bedrijf gezonde groei noodzakelijk is.Op onze huidige locatie in Son en Breugel zijn niet voldoende mogelijkheden om deze groei op lange termijn te realiseren.

De beschikbaarheid van goed uitgangsmateriaal is essentieel. Een substantieel deel van onsuitgangsmateriaal voor de teelt in C12 kweekten we voorheen in de vollegrond. Het betreft met name soorten die we niet goed bij onze vaste leveranciers in kunnen kopen. Op de nieuwe locatie gaan we dit deel van het uitgangsmateriaal in een C4 opkweken, deels dus voor eigen gebruik,maar ook voor directe verkoop.

Door de strategische investering in deze 9 hectare grote, relatief jonge en moderne, kwekerijbestaande uit onder andere 7,5 hectare containervelden, een tunnelkas, koelcel en overige bedrijfsgebouwen kunnen wij ook de productie in onze hoofdteelten in C12 en C35 substantieel laten groeien.

Bovenstaande is naar ons idee essentieel om de duurzame relatie met onze klanten te behouden en te versterken en om nieuwe klanten te kunnen bedienen. Enerzijds door ons onderscheidende assortiment op peil te houden door het veiligstellen van plantgoed, anderzijds om voldoende productiecapaciteit te hebben om mee te groeien met onze (potentiële) klanten en ons partnership nog verder uit te bouwen. Door deze stappen te zetten kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf waarborgen.

Daarnaast willen wij graag onze organisatie nog verder professionaliseren. Door deze gestage groei ontstaat er meer ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers waardoor we ons bedrijf kunnen laten groeien en klaarstomen voor de toekomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *