Enige tijd geleden hebben wij al het een en ander aangepakt in de verzendhal. Er zijn toen onder andere 3 nieuwe laaddocks gerealiseerd waardoor we efficiënter en sneller kunnen verladen. Daarnaast hebben wij een inpandig kantoor gebouwd inclusief fotostudio.

De start van de volgende fase van de renovatie/uitbouw staat gepland voor juni 2019, de vloer zal vervangen worden door een nieuwe gestorte betonvloer en de loods zal 15 meter langer worden voor meer opslagcapaciteit en werkruimte. De wanden worden vernieuwd en voorzien van raamkozijnen. Ook zal de hal volledig geïsoleerd worden en uitgerust met nieuwe energiezuinige verlichting.  Hierdoor zullen met name de werkomstandigheden in de hal aanzienlijk verbeterd worden.

Wanneer de renovatie gereed is zal er in de winter nog een afleverlijn geplaatst worden die ons de mogelijkheid zal geven om nog efficiënter, sneller, prettiger en netter kleine en grote orders klaar te maken.

Door deze stap is kwekerij M. van den Oever BV klaar voor de toekomst!